Advies

De adviseur van Planning-4 kijkt samen met jullie naar de huidige manier van werken. Gezamenlijk bepalen we de verbetermogelijkheden en hoe jullie het aankooptraject wensen te doorlopen. Tot de mogelijkheden behoren: een demonstratie van de voor jullie belangrijke punten, een bezoek aan de ontwikkelaar of de software live gebruikt zien worden bij een collega kinderdagverblijf.

Het advies en de gezamenlijke input worden samengevat in een plan van aanpak en een heldere offerte. Hiermee borgen we de afspraken en wie wat en wanneer doet. Dit voorkomt vraagtekens en frustratie achteraf.

advies
implementatie

Implementatie

De software wordt ingericht aan de hand van het advies en plan van aanpak. De documentatie zoals bijvoorbeeld plaatsingsovereenkomsten, nieuwsbrieven en facturen worden in het systeem gezet zodat klanten weinig merken van de overgang.

Er wordt tijdens de implementatie een testomgeving opgezet zodat een groep gebruikers kan testen tijdens de implementatie. Hun input wordt meegenomen bij het instellen van het systeem.

Gegevens overzetten

De gegevens zetten we zoveel als mogelijk automatisch over. Mocht handwerk noodzakelijk zijn, dan is dit bij het plan van aanpak besproken. In dat geval is dus ook afgesproken wie dit gaat overzetten.

De testgroep zal na het overzetten van de gegevens in een acceptatieomgeving beoordelen of het nieuwe systeem naar behoren werkt.

gegevens-overzetten
presentation

Medewerkers trainen

De trainingen worden gegeven door mensen die zowel ervaring in de kinderopvang hebben als in de implementatie van software. Tijdens de trainingen gaan de gebruikers schaduw draaien, dus leren door te doen. Vragen uit de praktijk kunnen direct beantwoord worden door onze trainers.

De trainingen zijn praktijkgericht, leerzaam, leuk en kort maar krachtig.

Planning-4 operationeel

Het systeem is operationeel en iedereen kan van de voordelen genieten die het systeem te bieden heeft. Wanneer er vragen zijn staat onze supportafdeling voor jullie klaar.

Indien gewenst kan Planning-4 een herhaaltraining verzorgen, maar door het gebruiksgemak van Planning-4 denken wij eigenlijk dat dit niet nodig zal zijn. Wij staan echter altijd voor jullie klaar, wanneer dit gewenst wordt.

develop

Benieuwd welke voordelen er in jullie situatie te behalen zijn? Wij gaan graag hierover met jullie in gesprek.